VAKE Organisk Antifrost nominerad till
Sweboats Miljöpris 2021

Nominerad till Sweboats Miljöpris 2021

Vi är mycket stolta att berätta att VAKE Organisk antifrostvätska är nominerad till Sweboats stora Miljöpris 2021.

Oavsett utfall vid prisutdelning så är det ett fint erkännande av fördelarna med VAKE Organisk Antifrostvätska. En antifrostvätska som är lika bra eller i många fall har bättre funktion jämfört med giftigare varianter.

VAKE organisk antifrostvätska skadar inte packningar eller toalett.

VAKE är gjord på endast biologisk material och även färgtillsatsen är utan kemikalier. Till skillnad från tratidionella petroeleumbaserade produkter så skadar inte VAKE packningar utan skyddar dem. Det gör t.ex att man äntligen kan frostskydda toaletter snabbt och enkelt.

Eftersom det inte finns någon form av glykol i vår antifrostvätska kan inte heller frätande syra bildas. I en glykol tillsätter man inhibitorer för att stoppa bildandet av syra men när vätska blir gammal så förbrukas inhibitorerna. De flesta vet hur dåliga packningarna blir i en toalett om man häller glykol i den. Vår antifrostvätska kommer aldrig bilda någon syra, tvärtom så fungerar den smörjande och skyddande för packningar och pumpar.

Vår antifrostvätska har blivit mycket populär bland branschproffs och den används med fördel där återvinning av vätska är svår. Avlopp, tankar, toalett, vattenburna värmesystem.
Eftersom produkten är av livsmedelsklassat ursprung är den helt säker för människor, husdjur och natur.

Mer info på www.vake.se