100% ORGANISK ANTIFROSTVÄTSKA

EN NATURLIG BIO-BASERAD PRODUKT

ETT PRAKTISKT ALTERNATIV TILL GIFTIG GLYKOL

VAKE 100% Organisk Antifrostvätska är producerad av biologisk råvara under farmaceutisk kontroll för mattillsatser.

Är till skillnad från så kallad ”Miljö”-glykol helt säker för människor, djur och natur.

För första gången kan nu båtägare, husbilsägare och fritidshusägare skydda sin ögonsten på ett giftfritt sätt inför vintern och det utan extra kostnader.
Har du båt, husbil eller fritidshus och tycker det är känns obekvämt att hälla ut giftig glykol i naturen. Du kan nu glädjas åt att det blir mer praktiskt och enklare att hantera med vår antifrostvätska.

SKYDDAR & SMÖRJER

VINTERFÖRVARING

TANKAR & AVLOPP

TOALETT

MOTORER

DRICKS VATTENSYTEM

VÄRMEÖVERFÖRING

MOTORER

VATTENBURNA VÄRMESYSTEM

GOLVVÄRME

SOLVÄRME SYSTEM

VAKE Organisk Antifrostvätska är helt växtbaserad, även den gröna färgen som kommer från klorofyll. Därför behöver du inte oroa dig för att gift släpps ut i naturen eller att husdjur slickar i sig sötsmakande giftig glykol. Detta gör användningen mer praktisk och bekymmersfri. Visste du att oavsett typ av glykol bildas frätande syra när glykolen kommer i kontakt med vatten och syre. Detta stoppas genom att hälla i ytterligare kemikalier av ofta hemligt slag, så kallade inhibitorer. Dessa förbrukas dock med tiden och glykolblandningen måste bytas innan syra bildas. Vårt frostskyddsmedel bildar aldrig några syror och behöver inte några tillsatser för att vara säkra. Det har dessutom en naturligt smörjande och konserverande effekt på packningar och är därför utmärkt för toaletter och vattenpumpar där man normalt inte kan använda en glykolvätska för frostskydd.

VISSTE DU ATT?

GIFTIG GLYKOL

Bara ett glas etylenglykol är livsfarligt för en vuxen människa.

HÄLL INTE GIFTIG GLYKOL I NATUREN!

VAKE producerar Organisk Antifrostvätska under strikta kontroller. Bara plantbaserad råvara gör den helt säkert för människor, djur och natur. Frystemperatur är ungefär vad du är van vid men vår Antifrostvätska skyddar även mot expansion ner till

-70ºC

EXPANSIONSFRI

VÄLJ KONCENTRAT ELLER FÄRDIGBLANDAT

VAKE organisk antifrostvätska hittar du hos våra återförsäljare, lokalt och per postorder.

Finns även i större dunk och 200l fat för dig som är branschproffs.

© Copyright - VAKE.se